Werkwijze

Bij een nieuw huis hoort een nieuwe tuin. Daartussen hoort nog een goed tuinontwerp!

Met een goed ontwerp komt de eigenheid en schoonheid van je tuin beter naar voren. Een idee dat consequent doorgevoerd wordt geeft rust, samenhang, harmonie. En geeft daardoor meer voldoening dan een min of meer toevallige verzameling van al je tuinwensen.

Maar ieder ontwerp begint uiteraard wel met het op en rijtje zetten van al je wensen: wat wil je met je tuin?
Agtertuin helpt u graag bij het tot stand komen van een prettige en mooie tuin!

 

Eerste gesprek
Tijdens een vrijblijvend gesprek bij u thuis bespreken wij welke wensen en verwachtingen u heeft over de tuin. Naar aanleiding hiervan maak ik een offerte.

Inventarisatie
Wanneer u akkoord bent met de offerte meet ik de tuin op en inventariseer ik de bestaande beplanting en materialen. Ook bekijk ik de ligging van de tuin.

Ontwerp
Op basis van uw wensen en eisenĀ ga ik aan de slag op een nauwkeurige plattegrond van uw tuin.
Er worden 3 schetsen gemaakt die bij een volgend bezoek besproken worden. Na de keuze voor een ontwerp wordt deze eventueel aangepast en uitgewerkt tot een definitief ontwerp.

Uitwerking
Daarna is het mogelijk om hierbij een beplantingsplan te maken. Dit is een complete lijst van alle planten met hun bijzonderheden en een tekening waarop aangegeven is waar iedere plant komt en hoeveel er daar geplant moeten worden. Een bestellijst met alle benodigde aantallen planten hoort hier ook bij.

Met al deze gegevens kunt u zelf aan de slag in uw tuin of een offerte aanvragen bij een hovenier.

 

Agtertuin Tuinarchitectuur

Adres
Staringlaan 64, 3906 WJ Veenendaal
Telefoon
E-mail